12:57 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας χορηγός της βραζιλιάνικης ομάδας ανακοίνωσε πως αποχωρεί λόγω του 36χρονου άσου που το 2017 καταδικάστηκε για μια υπόθεση ομαδικού βιασμού.

Η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σάντος, την ομάδα στην οποία το 2002 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, δεν χαροποίησε όλους στον σύλλογο.

Ο 36χρονος άσος μπορεί να γύρισε σχεδόν δωρεάν στην παλιά του ομάδα, αφού θα εισπράττει 230 ευρώ τον μήνα, όμως δεν είναι όλα ρόδινα.

Η εταιρεία «Orthopride» ανακοίνωσε πως παύει τη χορηγία της στη Σάντος εξαιτίας του Ρομπίνιο. «Το κοινό μας είναι κυρίως γυναίκες και από σεβασμό σε αυτές πήραμε αυτή την απόφαση», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας, αναφερόμενη στην καταδίκη του Βραζιλιάνου άσου το 2017 σε φυλάκιση 9 ετών από ιταλικό δικαστήριο για υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας Αλβανίδας το 2013.

Ο Ρομπίνιο κυκλοφορεί ελεύθερος επειδή η χώρα του δεν μπορεί να τον εκδώσει, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της GloboEsporte και άλλες εταιρείες-χορηγοί της Σάντος είναι δυσαρεστημένες γιατί δεν ενημερώθηκαν για την απόκτηση του έμπειρου άσου.

Tags:
Ιταλία, δικαστήριο, βιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK