01:17 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας 38χρονος προπονητής του βόλεϊ από τη Ρουμανία είναι κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία και εκβιασμό ανηλίκων παικτών. Οι γονείς μιας κοπέλας είδαν υλικό της κόρης τους σε πορνογραφικό σάιτ.

Ο Ιονούτ Ιορντάκε, ένας πρώην προπονητής βόλεϊ στην Axiopolis Cernavoda και τη CS Medgidia, τέθηκε υπό κράτηση για 30 ημέρες, με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και του εκβιασμού.

Τα θύματα λέγεται ότι είναι τουλάχιστον τέσσερις αθλήτριες που προπονούσε και οι οικογένειες των ανηλίκων τον κατήγγειλαν στην αστυνομία. ΟΙ Αρχές βρήκαν στο σπίτι του 38χρονου άνδρα αρκετές συσκευές για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστή και πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο κατηγορούμενος προκάλεσε αρκετούς ανηλίκους να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο και στη συνέχεια φέρεται να απείλησε ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, αναγκάζοντάς τους να συνεχίσουν να του στέλνουν υλικό.

Οι ανήλικοι που εκβιάστηκαν ήταν οι ίδιοι οι παίκτες που μερικές φορές έκαναν προπόνηση μαζί του.

Πως έγινε η καταγγελία

Ο πρώην προπονητής δημοσίευσε ένα βίντεο με μια παίκτρια του σε έναν ιστότοπο για ενήλικες και οι γονείς μιας νεαρής παίκτριας του βόλεϊ είδαν την κόρη τους στο σάιτ, σε ένα βίντεο που φέρεται να δημοσιεύτηκε από τον Ιορντάκε και το ανέφεραν στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, και άλλοι γονείς υπέβαλαν καταγγελίες εναντίον του. Συνολικά, τουλάχιστον τέσσερις ανήλικοι φέρονται να εκβιάζονται από τον προπονητή.

Tags:
Ρουμανία, προπονητής, εκβιασμός, παιδική πορνογραφία, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK