09:18 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1375)
0 01
Βρείτε μας

Ο Ιταλός οδηγός του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι, ανακοίνωσε στα social media πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Ποια γκραν πρι χάνει.

Ο Ιταλός πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του Moto GP βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο «γιατρός» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσα τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Άραγκον. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Άραγκον για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό, απομονώθηκα μετά την άφιξή μου από το Λε Μαν. Παρ' όλ' αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα».

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα μείνει εκτός από τα δύο grand prix της Ισπανίας.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1375)
Tags:
COVID-19, οδηγός, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Grand Prix, MotoGP
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK