Ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ισόπαλο 2-2 της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ σοβαρός.
Ο ηγέτης της άμυνας των ρεντς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 11’ του αγώνα εξαιτίας ενός πολύ άτσαλου μαρκαρίσματος από τον γκολκίπερ των «ζαχαρωτών», Τζόρνταν Πίκφορντ.
Ο Ολλανδός στόπερ μετέβη κατευθείαν για εξετάσεις και την Κυριακή επισκέφτηκε έναν ειδικό γιατρό.
Τελικά, οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χειρουργηθεί με την απουσία του να υπολογίζεται σε 6-8 μήνες.
Η ειρωνεία είναι πως πριν από αυτόν τον τραυματισμό του, ο 29χρονος άσος είχε παίξει σε 74 ματς χωρίς να γίνει αλλαγή.
«Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο μετά από τραυματισμό που υπέστη στο 2-2 του Σαββάτου με την Έβερτον.
Μετά από τον τραυματισμό, ο Βίρτζιλ θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει σε φουλ επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο το δυνατόν το συντομότερο.
Θα επιστρέψεις δυνατότερος Βίρτζιλ» ανέφερε η ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)