03:28 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1943)
0 0 0
Βρείτε μας

Τέσσερις παίκτες της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι δύο ανέβασαν πυρετό. Σταμάτησαν οι προπονήσεις στην Ένωση και έγινε απολύμανση.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τέσσερις βολεϊμπολίστες της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να διακοπούν οι προπονήσεις στην ομάδα. Η Ένωση έκανε απολύμανση στο κλειστό γήπεδο και προχώρησε εν συνεχεία σε προληπτικά τεστ σε όλους τους αθλητές της ομάδας. Πάντως, τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά. 

«Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι 4 αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ βρέθηκαν θετικοί στον ιό COVID-19. Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο για μία ημέρα και υποβλήθηκαν σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, ενώ την επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκαν άλλα 2 κρούσματα. Η ΑΕΚ ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και τους υπευθύνους του κλειστού γυμναστηρίου, απέσυρε την ομάδα από τις προπονήσεις και διενεργήθηκε απολύμανση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ΕΟΔΥ απέστειλε όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από την ΓΓΑ όταν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, μεταξύ των οποίων είναι και η αποχή όλων των παικτών από τις προπονήσεις για 5 ημέρες και εφόσον δεν υπάρχουν συμπτώματα στους αθλητές, μπορούν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τα 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1943)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ΑΕΚ, βόλεϊ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK