14:54 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η άρνηση του βρετανικού Κοινοβουλίου να παρατείνει ως το Πάσχα του 2021 τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, δεν αποθάρρυνε τον Άγγλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάφοροι διάσημοι και πολιτικοί υποστηρίζουν ανοιχτά τον αγώνα του Μάρκους Ράσφορντ να συνεχιστούν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, μια μέρα μετά την καταψήφιση από το Κοινοβούλιο της πρότασης για παράταση του προγράμματος.

Ο Άγγλος άσος την Πέμπτη υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει την εκστρατεία του και ευχαρίστησε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που συλλέγουν φαγητά και εθελοντές κατά την επίσκεψή του στο FareShare, ένα ίδρυμα που διανέμει τροφές που περισσεύουν στα σούπερ μάρκετ σε όσους έχουν ανάγκη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 22χρονος φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρότεινε την παράταση της εκστρατείας για οικογένειες που λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση, μία αναφορά που είχε λάβει περισσότερες από 300.000 υπογραφές.

Οι βουλευτές την Τετάρτη ψήφισαν κατά της παράτασης των δωρεάν σχολικών γευμάτων κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι το Πάσχα του 2021, αλλά δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις έχουν έκτοτε προσφερθεί να δώσουν την υποστήριξή τους με τη μορφή γεύματος σε πακέτο.

Tags:
φιλανθρωπία, γεύματα, σχολεία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK