08:11 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι σύνδεσμοι αθλητών των τριών αθλημάτων στην Ελλάδα εξέπεμψαν «σήμα κινδύνου» αναφορικά με την απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων τους.

«Κραυγή αγωνίας» για την επιβίωσή τους εκφράζουν με κοινή τους ανακοίνωση οι σύνδεσμοι αθλητών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ), της υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και του χάντμπολ (ΠΣΑΧ) με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας για lockdown στα πρωταθλήματά τους.

Σε κοινή τους ανακοίνωση επισημαίνουν ότι οδηγούνται σε οικονομικό «στραγγαλισμό» και ζητούν την άμεση εξεύρεση λύσης, προκειμένου να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις ή έστω οι προπονήσεις των σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η νέα διακοπή δημιουργεί τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον των αθλητών, δημιουργώντας πρόβλημα και στις εθνικές ομάδες.

Όπως αναφέρουν, ο «ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει “SOS”», αφού με το νέο lockdown οδεύουν προς οικονομικό στραγγαλισμό.

Καταλήγοντας, ζητούν από την Πολιτεία να δοθεί λύση, ώστε να μπορέσουν οι αθλητές να αγωνιστούν και να προπονηθούν και να μπορέσουν οι σύλλογοι να λειτουργήσουν.

Tags:
κορονοϊός, lockdown, πρωτάθλημα, χάντμπολ, πόλο, βόλεϊ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK