02:25 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να δοθούν εγγυημένα συμβόλαια στην Μπάγερν Μονάχου και στη Βιλερμπάν ως το καλοκαίρι του 2021.

Η είδηση που προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη των μετόχων της Euroleague την Τρίτη (10/11) ήταν ότι οι Βιλερμπάν και Μπάγερν Μονάχου υπέγραψαν εγγυημένα συμβόλαια που έχουν ισχύ από τον Ιούνιο του 2021.

Επίσης, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν συζητήσεις με την Άλμπα Βερολίνου για την παροχή «wild card» για τις επόμενες δύο σεζόν (2021-22 και 2022-23).

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Euroleague λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος σε Γαλλία και Γερμανία, αποφασίστηκε να υπογραφούν εγγυημένα συμβόλαια με τους δύο συλλόγους, οπότε πλέον οι «μόνιμες» ομάδες της Euroleague είναι 13.

Όσον αφορά στην Άλμπα Βερολίνου, θα λάβει νέα διετή κάρτα ελευθέρας (wild card), κάτι που σημαίνει πως μέχρι το 2023 οι εξασφαλισμένες θέσεις θα είναι 14.

Επιπλέον, οι σύλλογοι ενημερώθηκαν για τη στρατηγική, τους χορηγούς και συζήτησαν σχέδια που θα φέρουν βελτιώσεις στη διοργάνωση.

Τέλος, την παραίτησή του υπέβαλε και επισήμως, για προσωπικούς λόγους, ο επιχειρησιακός διευθυντής της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ. Ο Σκοτ είχε ενημερώσει για την επιθυμία του να παραιτηθεί ήδη από τον περασμένο Ιούλιο.

Tags:
Βιλερμπάν, Μπάγερν Μονάχου, τηλεδιάσκεψη, Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK