04:50 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1973)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με ανακοίνωσή του στα social media, ενημερώνει πως προσφέρει τις ιδιωτικές του εγκαταστάσεις στη διάθεση του ΑΧΕΠΑ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ηρακλής στέκεται στο πλευρό της πληγείσας κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και κάνει την ίδια πρόταση αλληλεγγύης που είχε κάνει και την άνοιξη. Οι «κυανόλευκοι» προσφέρουν εκ νέου τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις τους ακριβώς απέναντι από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, χωρίς καμία επιβάρυνση.

«Πριν από λίγους μήνες, όταν ακόμα μπαίναμε στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, ως ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είχαμε δηλώσει ότι διαθέτουμε όλους τους χώρους του “Κοσμοπούλειου Αθλητικού Κέντρου” στη διάθεση των γιατρών, των νοσηλευτών και των υπαλλήλων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ το οποίο βρίσκεται απέναντι ακριβώς από τις δικές μας εγκαταστάσεις. Τώρα που η χώρα έχει μπει στη δίνη του δεύτερου κύματος, με τη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται στο επίκεντρο, τούτη η ανακοίνωση δεν έχει καμία χρησιμότητα, πέρα από το να υπενθυμίσει αυτό που για τον δικό μας Σύλλογο και για την κοινωνία της πόλης είναι αυτονόητο. Να θυμίσει δηλαδή ότι όλες οι εγκαταστάσεις μας, χωρίς καμιά επίταξη, χωρίς κανένα ενοίκιο, χωρίς καμία χρηματική απολαβή, με μοναδικό όπλο την κοινωνική αλληλεγγύη, είναι στη διάθεση όλων αυτών που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης. Είτε πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους στο ΑΧΕΠΑ, είτε λέγονται ασθενείς που μάχονται για τη ζωή τους» αναφέρει αρχικά.

Ο Ηρακλής προσφέρει τις εγκαταστάσεις του στην διάθεση της κοινωνίας και της πόλης και ζητάει από όλους να μείνουν στο σπίτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1973)
Tags:
εγκαταστάσεις, κορονοϊός, ΑΧΕΠΑ, Ηρακλής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK