09:15 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον μπελά τους βρήκαν δυο Ρώσοι αεροπόροι οι οποίοι για να υποστηρίξουν τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, σχημάτισαν ένα ανδρικό μόριο με το αεροσκάφος.

Δύο Ρώσοι πιλότοι της αεροπορικής εταιρίας «Pobeda Airlines» βρήκαν έναν μάλλον προχωρημένο τρόπο για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Αρτέμ Τζιούμπα.

Στην πτήση από τη Μόσχα για το Γεκατερίνμπουργκ, οι δύο πιλότοι έκαναν κάπως πιο «πικάντικο» το σχέδιο πτήσης σχηματίζοντας ένα ανδρικό μόριο με το αεροσκάφος πάνω από το Νεφτεκάμσκ.

​«Δεν ξέρουμε το τι ακριβώς βλέπετε στο αεροπλάνο μας, όμως πιθανόν οι πιλότοι αποφάσισαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τον Αρτέμ Τζιούμπα και όλο το τρελό σκηνικό που έχει στηθεί γύρω του» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το δυστύχημα για τους δύο πιλότους είναι πως βρίσκονται αντιμέτωπο με πειθαρχική δίωξη από τη Ρωσική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας εκβιάστηκε για να μην κυκλοφορήσει το «βίντεο αυνανισμού» του στο διαδίκτυο.

Ο εκβιαστής απαιτούσε 5 εκατομμύρια δολάρια για να μην κυκλοφορήσει το επίμαχο βίντεο.

Tags:
Ρωσία, αεροπλάνο, αεροπορία, Αρτέμ Τζιούμπα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK