12:03 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γάλλος Βίνσεντ Ρέφετ, ο οποίος έκανε ακροβατικά με τζάκετ και φτερά από ανθρακονήματα, πέθανε σε εκπαιδευτικό ατύχημα στο Ντουμπάι. «Έχουμε τόσο πολλά όνειρα και η ζωή είναι σύντομη» δήλωσε τον περασμένο μήνα.

Ο Βινς Ρέφετ δεν ήταν ούτε πουλί, ούτε αεροπλάνο, ούτε Superman, ούτε Ironman. Ωστόσο, ήταν το πιο κοντινό πράγμα σε έναν «ιπτάμενο άνδρα». Το τελευταίο μεγάλο έργο του ως αστέρι της ομάδας «Jetman Dubai» ήταν αυτοκινούμενα φτερά από ανθρακονήματα από ένα «jet-pack» που τον σήκωνε από το έδαφος και του επέτρεπε να πετάξει μέχρι 1.800 μέτρα υψόμετρο φτάνοντας τα 240 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία Jetman Dubai ανακοίνωσε ότι ο 36χρονος Ρέφετ πέθανε «κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο Ντουμπάι. Ο Βινς ήταν ένας ταλαντούχος αθλητής, πολύ αγαπητό και σεβαστό μέλος της ομάδας μας. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του, αυτούς που τον γνωρίζουν και εκείνους που συνεργάζονται μαζί του» ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

Ο εξοπλισμός που σχεδιάστηκαν για αυτές τις πτήσεις επιτρέπει στους ακροβάτες να επιταχύνουν στον ουρανό στα 402 χιλιόμετρα την ώρα.

«Ό,τι κάνουμε είναι καινούριο. Έχουμε τόσο πολλά όνειρα και η ζωή είναι σύντομη» δήλωσε ο Βίνσεντ σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

 

 

 

Tags:
Ντουμπάι, θάνατος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK