07:52 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη φετινή 12η έκδοση του παγκόσμιου γυμνού ημερολογίου Roar, οι αθλητές προστατεύουν τη σεμνότητά τους με έξυπνες πόζες και καλά τοποθετημένα αξεσουάρ.

Το ημερολόγιο εκδίδεται κάθε χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό και προάγει την «υγιέστερη αρρενωπότητα» και παίρνουν μέρος αθλητές από όλο τον κόσμο.

Στο γυμνό ημερολόγιο Worldwide Roar 2021, οι αθλητές προστατεύουν τη σεμνότητά τους με έξυπνες πόζες και καλά τοποθετημένα αξεσουάρ. Μάλιστα, οι αθλητές κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών ασκούν αθλήματα μαζί, όπως η ιππασία, η ορεινή ποδηλασία, η κωπηλασία, το τένις.

Με αυτή τη φιλανθρωπία ελπίζουν να αμφισβητηθεί ο τρόπος που βλέπουμε την «ανδρική συμπεριφορά» και να ενθαρρύνουμε την «υγιέστερη αρρενωπότητα» στον αθλητισμό.

Το ημερολόγιο Worldwide Roar 2021, είναι ένα ημερολόγιο που καλεί τους άνδρες να κάνουν μια «απλή αλλά ουσιαστική δέσμευση για αλλαγή, κάνοντας αθλήματα με γυμνό μπροστά στον κόσμο».

Το ημερολόγιο στοχεύει να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και υποστήριξης μεταξύ των ανδρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
γυμνοί, γυμνός, γυμνό, αθλητές, αθλητής, φιλανθρωπία, ημερολόγιο, ημερολόγια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK