08:12 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η μερική επιστροφή των θεατών στα αγγλικά γήπεδα από τις 2 Δεκεμβρίου χαιρετίστηκε με χαρά, όμως οι περιορισμοί είναι πολλοί για όσους πάνε στο γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό ένας αριθμός μέχρι 4.000 οπαδούς θα επιτρέπεται να πηγαίνει στα αγγλικά γήπεδα της Premier League από τις 2 Δεκεμβρίου αν το γήπεδο είναι στην Περιοχή 1 και μέχρι 2.000 αν το γήπεδο είναι στην περιοχή 2.

Όμως, σύμφωνα με τη Sportsmail, η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω της πανδημίας, θα είναι πολύ διαφορετική από όσα ξέραμε.

Έγγραφο το οποίο απεστάλη στους συλλόγους το Σαββατοκύριακο αναφέρει πως «απαγορεύονται τα συνθήματα, οι φωνές και η κατανάλωση αλκοόλ».

Όλοι οι φίλαθλοι θα κληθούν να υπογράψουν μία δήλωση προτού μπουν στο γήπεδο και θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιον δεν ακολουθήσει τις οδηγίες.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας, παράλληλα με ένα ερωτηματολόγιο υγείας, ενώ θα υπάρξουν διαφορετικές ώρες προσέλευσης των φιλάθλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Premier League, επιστροφή, Αγγλία, γήπεδο, φίλαθλοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK