07:14 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1891)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Αθλητισμού παραδέχτηκε πως εξετάζεται η μετάθεση του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς, που είναι προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο.

Πιθανή είναι η μετάθεση του Αυστραλιανού OPEN για μία ή δυο εβδομάδες, την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοργανωτών και της τοπικής κυβέρνησης της Βικτόρια για τα μέτρα υγιεινής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αθλητισμού.

Η ομοσπονδία τένις της χώρας πριν από μέρες προέβη σε διάψευση αναφορικά με τη μετάθεση του Γκραν Σλαμ που είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 18 έως τις 31 Ιανουαρίου.

«Υπάρχει στο τραπέζι ένας αριθμός πιθανών ημερομηνιών. Έχω διαβάσει ότι υπάρχει πιθανότητα για μια καθυστέρηση μίας ή δύο εβδομάδων και μπορώ να πω ότι είναι το πιο πιθανό» είπε ο Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Βικτόρια, Μάρτιν Πάκουλα.

«Όμως, δεν είναι η μοναδική επιλογή. Όπως γνωρίζετε, το Γαλλικό OPEN καθυστέρησε κάποιους μήνες και το Γουίμπλεντον δεν διεξήχθη καν. Ακόμα θεωρώ ότι μοιάζει πολύ πιο πιθανό να υπάρξει μια μικρή και όχι μια μεγάλη καθυστέρηση».

Ο πρωθυπουργός της Βικτόρια, Νταν Άντριους, τόνισε πως όποιος έρθει για το OPEN θα μπαίνει σε καραντίνα, προσθέτοντας ότι παρόλο που είναι σημαντικό το Γκραν Σλαμ, προέχει να διατηρηθούν τα ψηλά στάνταρ που έχουν κατά της πανδημίας.

 

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1891)
Tags:
Γκραν Σλαμ, τένις, τεστ, κορονοϊός, Αυστραλιανό OPEN
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK