16:22 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η γνωστή Φινλανδή οδηγός αγώνων αποκάλυψε πως ο λόγος της τετραετούς αποχής της από το 2010 ως το 2014 ήταν η άρνηση να φωτογραφηθεί γυμνή για χορηγό.

Όταν το 2010 η 21χρονη τότε Έμμα Κιμιλάινεν αποσύρθηκε από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έως ότου επιστρέψει το 2014, είχε ειπωθεί επισήμως πως ο λόγος της αποχώρησης ήταν η έλλειψη χορηγών.

Δέκα χρόνια μετά η Φινλανδή οδηγός αγώνων, που συμμετέχει στο W Series, αποκάλυψε πως η καριέρα της παραλίγο να καταστραφεί επειδή αρνήθηκε να κάνει topless φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, τότε της είχαν πει πως δεν χρειαζόταν να βρει η ίδια χορηγούς, καθώς το θέμα είχε τακτοποιηθεί. Όπως αποκαλύφθηκε, ο χορηγός της ομάδας ήταν ένα γνωστό ανδρικό περιοδικό που απαίτησε από την Κιμιλάινεν να φωτογραφηθεί topless.

Η ομάδα φέρεται να είχε συμφωνήσει με το περιοδικό να κάνει φωτογράφιση με μπικίνι, δίχως να τη ρωτήσουν, όμως οι χορηγοί ζήτησαν άλλα πράγματα.

Η νεαρή Κιμιλάινεν το αρνήθηκε και η καριέρα της μπήκε στον «πάγο» ως το 2014 που συμμετείχε στο Σκανδιναβικό Πρωτάθλημα.

Tags:
ράλι, οδηγός, Φινλανδία, φωτογράφιση, τόπλες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK