Ο Καζουγιόσι Μιούρα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιοκοχάμα και φυσικά επέκτεινε το ρεκόρ του ως ο πιο γηραιός Ιάπωνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αφού τον Φεβρουάριο κλείνει τα 54.
Ο «Καζού» θα παίξει ποδόσφαιρο για 36η σεζόν στην καριέρα του.
«Πέρυσι ένιωσα τη χαρά του να παίζεις ποδόσφαιρο σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετώπιζε μια δύσκολη κατάσταση λόγω του νέου κορονοϊού.
Θα δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στοχεύοντας να βοηθήσω την ομάδα να νικάει, παίζοντας όσο πιο πολλά ματς μπορώ» τόνισε ο Μιούρα που πέρυσι έπαιξε σε τέσσερα ματς, στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2005.
Το 2017 έγινε ο γηραιότερος που σκόραρε σε παιχνίδι, ενώ το πρώτο του συμβόλαιο ήταν με τη βραζιλιάνικη Σάντος το 1986.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)