10:34 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμερικανός άσος του χόκεϊ Εβάντερ Κέιν έκανε αίτηση χρεοκοπίας, έχοντας χρέη ύψους 27 εκατ. δολαρίων, παρότι το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο 49 εκατομμυρίων.

Ο επιθετικός των Σαν Χοσέ Σαρκς Εβάντερ Κέιν κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας σε δικαστήριο του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια.

​Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 29χρονος παίκτης του χόκεϊ έχει χρέη ύψους 27 εκατ. δολαρίων κι εναντίον του εκκρεμούν έξι αγωγές και αποφάσεις δικαστηρίων από πιστωτικά ιδρύματα.

Ο Κέιν μόλις το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο 49 εκατ. δολαρίων με τους Σαρκς, με τον παίκτη να ισχυρίζεται στην αίτησή του πως ίσως να μην αγωνιστεί φέτος «λόγω προβλημάτων υγείας του παιδιού του που γεννήθηκε πρόωρα».

H ομάδα του είχε opt out (ρήτρα εξαίρεσης) ως τις 24/12, με τους Σαρκς να μπορούν να μεταφέρουν το συμβόλαιό του για του χρόνου.

Ο Κέιν μέχρι τώρα στην καριέρα του είχε έσοδα 53 εκατ. δολάρια και στην αίτησή του δήλωσε απώλειες 26,8 εκατομμυρίων με asset αξίας 10,2 εκατομμυρίων, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα πέρυσι έχασε 1,5 εκατ. δολάρια στον τζόγο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ίδιο στο σπίτι του έχει επτά εξαρτώμενα μέλη: την έξι μηνών κόρη του, την 27χρονη αδελφή του, τους γονείς του, δυο θείους και τη γιαγιά του.

Tags:
δικαστήριο, τράπεζα, χόκεϊ, Χρέη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK