03:34 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για 15 μέρες στο NBA θα απαγορευτούν αγκαλιές, hi-5, ενώ παίκτες και προπονητές θα είναι με μάσκες στον πάγκο.

Η έξαρση της πανδημίας στις ΗΠΑ αναγκάζει το NBA σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών να πάρουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το tweet του καλά ενημερωμένου ρεπόρτερ Άντριαν Γουοτζναρόουσκι έχει αποφασιστεί πως στους αγώνες του NBA και για ένα διάστημα -μίνιμουμ- 15 ημερών θα απαγορευτούν οι αγκαλιές, οι επαφές των παικτών πριν από τον αγώνα, το παραδοσιακό hi-5, ενώ θα θα ζητηθεί από τους προπονητές και τους παίκτες που είναι στον πάγκο να φορούν τις μάσκες τους.

​Eπίσης, στα εντός έδρας ματς, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα παραμένουν στα σπίτια τους, εκτός από όταν βρίσκονται σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με την ομάδα τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις ή στα γήπεδα ή από όταν γυμνάζονται έξω.

Τέλος, οι παίκτες δεν θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον κύκλο τους, στα παιχνίδια εκτός έδρας και στα ξενοδοχεία που θα διαμένουν. 

Tags:
προπονητής, παίκτες, πάγκος, αγκαλιές, NBA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK