05:07 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2446)
0 10
Βρείτε μας

Ο Ολυμπιονίκης Λεωνίδας Πελεκανάκης πέθανε σε ηλικία 58 ετών από κορονοϊό και ο συναθλητής του Πασχάλης Μπουντούρης αποκάλυψε πως κόλλησε από την κόρη του.

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συλλόγου Ολυμπιονικών Πασχάλης Μπουντούρης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «T LIVE» για τον θάνατο από κορονοϊό του Λεωνίδα Πελεκανάκη, ο οποίος για δύο μήνες έδινε μάχη με τον ιό.

«Με το ζόρι σας μιλάω για την οδύνη και τη λύπη που νιώθουμε μέσα μας. Η κορούλα του τού πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε τον κορονοϊό. Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, τον έπεισα να πάει στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε και είχε κορονοϊό. Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κορονοϊό» ανέφερε αρχικά.

«58 χρονών θηρίο και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε»

Ο Ολυμπιονίκης, ένας από τους καλύτερους ιστιοπλόους παγκοσμίως, στη συνέχεια αναφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του Πελεκανάκη που άρχισε να γίνεται όλο και χειρότερη: «Ξαφνικά με μια ειδική μόλυνση του νοσοκομείου, παρέλυσε και διασωληνώθηκε. Έχασε το οξυγόνο και έτσι πήγαμε προς το χειρότερο. Έδωσε μάχες για πάνω από έναν μήνα, όμως υπήρχε βλάβη στα νεφρά του. Πάλι πάλευε σαν καρδιογράφημα. Μετά τον ιό και τις λοιμώξεις, του ήρθε πάλι μια λοίμωξη, μια γρίπη καινούρια. Ανέβηκε ο πυρετός στα μέγιστα και έτσι έφυγε το παλικάρι μας. Έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό» είπε.

«Εδώ έφυγε Ολυμπιονίκης από τον ιό. Να προσέξουν οι Έλληνες. Δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας πως ο ιός είναι δίπλα μας; Έφυγε Ολυμπιονίκης. 58 χρονών θηρίο και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε. Να το ακούσουν οι Έλληνες. Να φοβηθούν οι Έλληνες. Είναι φτωχότερος ο Ολυμπισμός. Να κάνουν όλοι εμβόλιο» κατέληξε ο Τάσος Μπουντούρης.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2446)
Tags:
Λεωνίδας Πελεκανάκης, Τάσος Μπουντούρης, εμβόλιο, ιστιοπλοΐα, ιστιοπλόος, αθλητής, πανδημία, θάνατος, κορονοϊός, ολυμπιονίκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK