Η διεθνής με τη εθνική ομάδα Κ-20 των ΗΠΑ, Τρίνιτι Ρόντμαν, έγραψε ιστορία, καθώς στα 18 της έγινε η νεότερη παίκτρια που έγινε ντραφτ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Γυναικών (NWSL).
Πρόκειται για την κόρη του διαβόητου παλαίμαχου άσου του NBA, Ντένις Ρόντμαν, η οποία επελέγη στο Νο.2 του ντραφτ από τους Ουάσινγκτον Σπίριτ.
Όπως τόνισε η ίδια είναι περήφανη που χαράσσει τη δική της πορεία και χαίρεται που γίνεται γνωστή ως Τρίνιτι Ρόντμαν και όχι ως η κόρη του Ντένις Ρόντμαν.
«Ήταν ένας υπέροχος αθλητής και από αυτόν πήρα τα γονίδια» σχολίασε για τον διάσημο πατέρα της η Τρίνιτι.
Η Τρίνιτι είναι ο καρπός του έρωτα του Ντένις Ρόντμαν με την πρώην σύζυγό του, Μισέλ Μόγιερ, ενώ ο μεγάλος της αδερφός, ΝτιΤζέι, παίζει μπάσκετ στο κολλέγιο του Ουάσινγκτον Στέιτ.
With the 2nd overall pick in the 2021 NWSL Draft, we have selected Trinity Rodman from @WSUCougarSoccer. pic.twitter.com/OO3yzQwJ99
— Washington Spirit (@WashSpirit) January 14, 2021
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)