19:24 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (276)
0 01
Βρείτε μας

Δείτε το βίντεο στο οποίο η Σοφία Μπεκατώρου μιλάει ανοιχτά για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της ημερίδας «Start to talk».

O υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube την εκδήλωση της ΓΓΑ «Start to talk» στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «Προστασία των Παιδιών στον Αθλητισμό».

Στη συγκεκριμένη διαδικτυακή ημερίδα η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 21 ετών από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης περιέγραψε όλο το συμβάν με λεπτομέρειες, το πώς ο εν λόγω παράγοντας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και τελικά να τη βιάσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

«Προσπάθησα να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί. Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα» ακούγεται να λέει.

Δείτε το βίντεο στο 1:00.00:

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (276)
Tags:
βιασμός, βίντεο, Σοφία Μπεκατώρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK