Στον απόηχο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων της Σοφίας Μπεκατώρου περί βιασμού της από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έγινε γνωστό πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου θα υποδεχθεί την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη.
Η συνάντηση τους θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα (18/01, 14:00).
Νωρίτερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανάρτησε στο YouTube τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο θα αναλάβουν τη νομική εκπροσώπηση της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)