19:48 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2054)
0 10
Βρείτε μας

Δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times» υποστηρίζει πως η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει αποφασίσει να ακυρώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας της πανδημίας.

Στην απόφαση πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει να ακυρωθούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έχει λάβει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times».

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η οποία επικαλείται ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησης συνασπισμού της χώρας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, αν και η απόφαση έχει ληφθεί, θεωρείται πως προς το παρόν δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των «The Times», η κυβέρνηση της Ιαπωνίας σκοπεύει πλέον να εξασφαλίσει τη διοργάνωση των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων που είναι διαθέσιμοι, για τη χρονιά 2032.

Υπενθυμίζεται πως Ιάπωνας επιδημιολόγος έχει εκφράσει τις ανησυχίες του σχετικά με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως αναφέρθηκε, ο Ιάπωνας ειδικός χτύπησε «καμπανάκι» ενόψει της έναρξης των Αγώνων το καλοκαίρι, θεωρώντας πως υπάρχει πολύ μεγάλο ρίσκο αν τελικά πραγματοποιηθούν.

Όπως επισημάνθηκε στο δημοσίευμα, έξι μήνες πριν από την αμφισβητούμενη πλέον έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν είναι η καλύτερη δυνατή στο Τόκιο, στην πόλη δηλαδή που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ιάπωνας επιδημιολόγος αναρωτήθηκε «αν αξίζει τέτοιο ρίσκο».

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2054)
Tags:
δημοσίευμα, Τόκιο 2020, Τόκιο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες, συγκυβέρνηση, εφημερίδα, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK