18:36 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Βασιλεία Καραχάλιου αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στην ιστιοπλοΐα με την καθυστέρηση της οριστικοποίησης της Ολυμπιακής Ομάδας.

Η νεαρή αθλήτρια της κωπηλασίας Βασιλεία Καραχάλιου έχει καταγγείλει επανειλημμένα την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τη διαχείρισή της και με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί μερικούς μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

«Βρισκόμαστε μόλις πέντε μήνες πριν την Ολυμπιάδα του Τόκυο και η Ολυμπιακή Ομάδα είναι σε καθεστώς "ομηρίας" για άλλη μια φορά και ενώ μέχρι πρότινος ήταν όμηρος στους... ανυστερόβουλους εθελοντές-παράγοντες της ΕΙΟ, τώρα είναι όμηρος της προεκλογικής τους διαδικασίας!. Ταυτόχρονα η ΕΦΙΠ έχει, όπως απέδειξε μετά την απάντηση της στην καταγγελία μου, καθαρά... διακοσμητικό χαρακτήρα, ενώ η ΕΟΕ αρνείται να εφαρμόσει το καταστατικό της και να ορίσει την σύνθεση της Ολυμπιακής Ομάδας ιστιοπλοΐας (καθότι μέχρι τον Απρίλιο αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες) και να λύσει τα οργανωτικά και διαδικαστικά προβλήματα των αθλητών! Όλοι γνωρίζουν ότι το container με τα υλικά μας χρειάζεται 2-3 μήνες να μεταβεί στην Ιαπωνία (λόγω κορωνοϊού). Κόποι και αγώνες χρόνων διακυβεύονται λόγω κακώς εννοούμενης ανεκτικότητας και συναδελφικότητας» αναφέρει.

Η Βασιλεία Καραχάλιου κλείνει την ανάρτησή της με μια ερώτηση προς τον υπουργό: «Μήπως τελικά να κλείσει και να σφραγίσει η ΕΙΟ και μαζί και όσοι αρνούνται να αποχωρήσουν; Όπου και αν πάω η Πατρίδα μου με πληγώνει...».

Tags:
καταγγελία, Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ιστιοπλοΐα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK