20:52 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Στη σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στον αθλητισμό και ζήτησε υπομονή.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ανέφερε πως η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν εξέτασε τα αιτήματα για επανέναρξη των αθλητικών πρωταθλημάτων και ζήτησε από τους αθλητές να κάνουν υπομονή.

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε επιτροπή, δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα και αιτήματα των υπουργείων όπως αυτά του Υπουργείου Αθλητισμού που αφορούσαν στην επανεκκίνηση περισσοτέρων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως στην Πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν σήμερα (5/2) εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές και προπονητές, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τη συνεχιζόμενη αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Αθλητισμός, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK