09:32 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (262)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση αποφασίστηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να μπουν τελικά στο αρχείο και η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε διαδικτυακά.

Τα αδικήματα που είχε καταγγείλει η Χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας είχαν παραγραφεί λόγω του ότι έγιναν πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου ο αρμόδιος εισαγγελέας μπορούσε μόνο να αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Έτσι όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου μπήκαν στο αρχείο, αναφορικά με τον παράγοντα της ιστιοπλοΐας που φέρεται να τη βίασε και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άντεξε και έγραψε στο Τwitter για την παραγραφή.

«Στο αρχείο. Η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα. Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα.. Αυτό όμως που πραγματικά ζητάτε, είναι πίσω από κλειστές πόρτες, να σας επιτραπεί με την ησυχία σας να αρχειοθετηθείτε. Και στη συνέχεια αμόλυντοι να συνεχίσετε» πόσταρε.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν άλλες τρεις συνολικά περιπτώσεις, οι οποίες αφορούν και πάλι σε σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών. Ωστόσο, οι άλλες δυο αθλήτριες στις οποίες αναφέρθηκε η κα Μπεκατώρου, δεν εμφανίστηκαν προς το παρόν στον εισαγγελέα.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (262)
Tags:
Σίσσυ Χρηστίδου, παραγραφή αδικημάτων, αρχεία, σεξουαλική κακοποίηση, καταγγελίες, καταγγελία, Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ιστιοπλοΐα, Σοφία Μπεκατώρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK