08:51 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τα βρήκε με την ΠΑΕ για τη χρήση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό και ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο ξεπεράστηκε.

Ένα σημαντικό «αγκάθι» αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό φαίνεται ότι ξεπεράστηκε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης φέρεται να συμφώνησαν για τη χρήση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Τι συμφώνησαν

Οι τέσσερις άξονες της συμφωνίας των δυο πλευρών είναι οι εξής:

  • Σε ετήσια βάση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταβάλλει στον Ερασιτέχνη το ποσό των 500.000 ευρώ ως «ενοίκιο» για τη χρήση του γηπέδου.
  • Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα βάζει στα ταμεία του το ποσό των 50 ευρώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας που θα πουλάει η ΠΑΕ.
  • Θα τεθεί σε εφαρμογή και η «υποχρεωτική» κάρτα φιλάθλου, έναντι 10 ευρώ για κάθε κανονικό εισιτήριο. Η συγκεκριμένη «κάρτα φιλάθλου» θα πληρώνεται από κάθε φίλαθλο που θα πηγαίνει στο γήπεδο για αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.
  • Τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου και των εγκαταστάσεων θα τα αναλάβει η ΠΑΕ και δεν θα τα πληρώνει ο Ερασιτέχνης.

Τα επόμενα βήματα

Αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί η διμερής σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και επίσημα.

Εν συνεχεία, η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να  εγκρίνει όλες τις συμφωνίες που έχει συνάψει η διοίκηση του σωματείου για την Διπλή Ανάπλαση.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του γενικότερου lockdown η όλη διαδικασία θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δίμηνο για να προχωρήσει και να φτάσει ως τη Γ.Σ., ωστόσο σε όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προς τα μέλη του.

 

Tags:
Παναθηναϊκός, γήπεδο ποδοσφαίρου, Βοτανικός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK