Ο Τσέχος δύτης και κολυμβητής Νταβίντ Βεντσλ κολύμπησε σχεδόν 81 μέτρα κάτω από τον πάγο την Τρίτη, κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ, φορώντας μόλις ένα μαγιό.
«Το έκανα» φώναξε ο Βεντσλ μόλις ανέβηκε και πάλι στην επιφάνεια, με τη θερμοκρασία να είναι στους 3 βαθμούς Κελσίου.
Ο 38χρονος Τσέχος διέπραξε το ρεκόρ του σε ένα πρώην λατομείο στο Λαχόστ, μια πόλη που είναι 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πράγας.
Αρχικά, ήταν να πάει σε μια λίμνη στην Αυστρία, όμως λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν μπόρεσε.
Το προηγούμενο ρεκόρ στα 76 μέτρα κατείχε από τον Οκτώβριο του 2017 ο Δανός Στιγκ Άβαλ Σεβέρινσεν στη νότια Γροιλανδία.
🤿 David Vencl vol batre el rècord mundial de natació sota el gel fent 80 metres amb una sola inspiració.
— Esport3 (@esport3) February 20, 2021
Si les restriccions del coronavirus ho permeten, ho intentarà a Àustria, probablement el mes que ve pic.twitter.com/dxvhaNt97m
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)