16:05 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, αρκετά για τρίτη ημέρα, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης εξαπέλυσε πυρά κατά του ΔΕΔΔΗΕ επιρρίπτοντας ευθύνες για τις διακοπές ρεύματος.

Ευθύνες στον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική επιρρίπτει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «παραμύθια» πως ήταν κλειστοί οι δρόμοι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι ψέμα ότι δεν υπήρχε προσβασιμότητα για να επιδιορθωθούν βλάβες, στην Πεύκη, στη Λυκόβρυση στο Ψυχικό, στο Μαρούσι. Όλη η Ελλάδα δεν είναι ο Διόνυσος». 

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι αρμόδια για να διατηρηθούν οι κεντρικοί άξονες του οδικού δικτύου ανοιχτοί κάτι που «το πετύχαμε».

«Υπήρχαν δέντρα πλησίον ρεύματος που δεν κλαδεύονταν για 3-4 μήνες από τον ΔΕΔΔΗΕ στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη δεν ερχόταν καθόλου», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης ανατρέχοντας όπως τόνισε και στην εποχή που ήταν δήμαρχος και πρόσθεσε ότι οι Δήμοι έχουν την ευθύνη για τα δέντρα αλλά όχι αυτά που είναι πλησίον σε κολώνες ηλεκτροδότησης.

Επέκρινε τον ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν έκανε τίποτα προληπτικά για κοπή κλαδιών.

«Μετά από επίκληση Χαρδαλιά βρισκόμαστε στο Διόνυσο και κάνουμε άλλων τη δουλειά, αλλά για τα καλώδια δεν μπορούμε», ανέφερε τέλος.

Από την πλευρά του ο γ.γ. της Ένωσης Τεχνικών Ελλάδας της ΔΕΗ Στέφανος Κουνούκλας ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για τις διακοπές ρεύματος και απέδωσε το πρόβλημα και στην έλλειψη προσωπικού, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια συνταξιοδοτήθηκαν 2.000 εργαζόμενοι και προσλήφθηκαν μόλις 540.

Tags:
ΔΕΔΔΗΕ, διακοπή ρεύματος, κακοκαιρία Μήδεια, Γιώργος Πατούλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK