Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι στο +16 και έχει ακόμα 16 αγωνιστικές για να βρεθεί στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια.
Οι «κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο ημίχρονο και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Φαν Ντάικ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 14ο λεπτό με τη Λίβερπουλ να μην σταματά να σφυροκοπά τη Γιουνάιτεντ και της ακυρώθηκαν σωστά, αλλά δυο γκολ (Φιρμίνο και Βαϊνάλντουμ).
Το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Άλισον Μπέκερ να βρίσκει τον Σαλάχ, ο οποίος έκανε την κούρσα και πλάσαρε σωστά τον Ντε Χέα που είχε σώσει με τις επεμβάσεις του τους «κόκκινους διαβόλους» από συντριβή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λίβερπουλ: Το... κόκκινο ποτάμι παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του το 2019 - Βίντεο
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)