09:03 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τις Αρχές να μην επιτρέψουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάει στο ΣΕΦ και αυτός βρίσκεται καθ' οδόν ζητώντας την ερυθρόλευκη τιμωρία.

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (21:00) στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Euroleague, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ απέστειλε αίτημα στις αρχές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στους Πειραιώτες τονίζοντας πως με τεράστια έκπληξη ενημερώθηκαν για την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε τους κοινοποιήθηκε και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει - αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Η πράσινη ΚΑΕ αναφέρει στην ανακοίνωση της πως περιμένει την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται στην επιστολή και ενημέρωσαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας προς το ΣΕΦ.

Tags:
Euroleague, Ευρωλίγκα, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK