ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο επί πολλά έτη στέλεχος της UEFA και FIFA, Μάριος Λευκαρίτης σχολίασε τη χθεσινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με την αναβολή των εθνικών ματς.

Το επίτιμο μέλος της FIFA και της UEFA, φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

«Οι ομάδες εργασίας της UEFA αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες στο καλεντάρι, συνεπώς είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι η επιθυμία της UEFA να γίνουν οι διοργανώσεις, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο. Όλοι θα επωμιστούν ένα κόστος. Πρέπει να το καταλάβουμε και να σταθούμε ο ένας στον άλλον. Το κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα στην Κύπρο είχα προβλέψει θα είναι τεράστιο. Χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία από όλους. Η UEFA ακύρωσε κάποιες διοργανώσεις διότι είναι αδύνατο να γίνουν και έχει αναβάλει άλλες διοργανώσεις. Η αναβολή του Euro 2020 ήταν μια εύκολη απόφαση».

Ο Μάριος Λευκαρίτης που υπήρξε και αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, είπε πως  όλα ανατρέπονται, η φετινή σεζόν, η επόμενη, ίσως και η μεθεπόμενη και τόνισε πως μακάρι να μην επηρεαστεί η νέα αγωνιστική περίοδο. 

Μάλιστα, δεν αποκλείει να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο όταν με το καλό ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε όλο τον κόσμο με τον κορονοϊό, σχολίασε ο επίτιμος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
Tags:
κορονοϊός, UEFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK