20:39 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (223)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ιταλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να ξαναγίνει σέντρα στα πρωταθλήματα των Serie A, B και C, αλλά όχι οι ερασιτεχνικές διοργανώσεις.

Το μεσημέρι, ξεκίνησε το Συμβούλιο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, το οποίο έλαβε σημαντικές αποφάσεις για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στη γείτονα χώρα.

Όπως αποφασίστηκε, τα πρωταθλήματα της Serie B και της Serie C συνεχίζονται, ενώ τα ερασιτεχνικά σταματούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 20 Αυγούστου. Η σεζόν θα παραταθεί έως τις 31 Αυγούστου, αλλά έως τις 20 θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τη Serie A θα συνεχιστεί, αλλά υπάρχει η πιθανότητα των πλέι οφ, προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Απομένει να ανάψει το πράσινο φως η κυβέρνηση και ο υπουργός αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα.

Ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα τόνισε πως ο σκοπός που πρέπει να επιτύχουν δεν είναι απλώς να ξαναρχίσουν το πρωτάθλημα, αλλά και να μπορέσουν να το ολοκληρώσουν.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (223)
Tags:
Serie A, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ιταλίας, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK