08:43 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (768)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας εξήγησε σε συνέντευξη, τους λόγους για τους οποίους η σεζόν ακυρώθηκε, αλλά και το σενάριο για αποχώρηση του Παναθηναϊκού.

Η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε τη Euroleague στις 12 Μαρτίου και τη Δευτέρα αποφασίστηκε πως η σεζόν διακόπηκε οριστικά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης από τη δημιουργία της.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais ρωτήθηκε για την περίπτωση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη EuroLeague και τόνισε ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει καλύτερη λύση.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, ότι θα εγκαταλείψει τη Euroleague. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις υπομονή, ικανότητα να συζητήσεις μαζί του και να τους κάνεις να καταλάβουν. Αλλά ο Παναθηναϊκός γνωρίζει επίσης ότι εκτός της Ευρωλίγκα δεν έχει καλύτερο σενάριο, αλλά πολύ χειρότερο σενάριο. Είναι απαράδεκτο, για όποιον το καταλαβαίνει. Και παρά το γεγονός ότι σε κάποιο σημείο έχει κάνει ανακοινώσεις αυτού του τύπου, δεν έχει συμβεί ποτέ. Και αν συμβεί, αν πάει, θα έρθει άλλη ομάδα. Πριν από μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, τη Σιένα...» είπε.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball αναφέρθηκε και στην ακύρωση της φετινής σεζόν, λέγοντας πως προτεραιότητα ήταν πάντα η υγεία και είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η απόφαση δεν μπορούσε να αναβληθεί αφού δεν η ομάδα δεν ήθελε να παίξει τον Αύγουστο.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (768)
Tags:
Ευρωλίγκα, Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK