02:10 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (816)
0 0 0
Βρείτε μας

Το ποδόσφαιρο στη Σουηδία θα κάνει ξανά σέντρα στις 14 Ιουνίου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, με την κυβέρνηση να ανάβει το πράσινο φως.

Η κυβέρνησης της χώρας και το υπουργείο Υγείας έδωσαν την έγκρισή τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις 14 Ιουνίου.

Αυτό ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της λίγκας στη Στοκχόλμη, μιας και το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει τον Απρίλιο, αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. Στη Σουηδία άλλωστε διεξάγονται εδώ και καιρό φιλικοί αγώνες.

Υπενθυμίζουμε πως στη χώρα οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι κατηγόρησαν τις υγειονομικές αρχές πως δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για την έναρξη της σεζόν.

Την Τρίτη 12 Μαΐου, έγινε γνωστό πως οι παίκτες και οι προπονητές στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν θα κάνουν τεστ για τον κορονοϊό πριν από τις προπονήσεις και πριν από τους αγώνες, καθώς έτσι ορίζει το πρωτόκολλο για την επανέναρξη του αθλήματος.

Η Σουηδία είχε τηρήσει πιο χαλαρά μέτρα στο ζήτημα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, επιτρέποντας τη λειτουργία σχολείων, εστιατορίων και καταστημάτων.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (816)
Tags:
κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Σουηδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK