10:13 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1000)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Υπουργός Ιατρικής Φροντίδας και Αθλητισμού της Ολλανδίας, Μάρτιν Φαν Ριν, μίλησε για την έξαρση του κορονοϊού και ζήτησε από τους φιλάθλους να σιωπούν στα γκολ της ομάδας τους.

Ο Ολλανδός πολιτικός τόνισε ότι οι επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν την οικονομική ζημία που προκλήθηκε από την κρίση λόγω του κορονοϊού και να μην τα βάζουν με την Κυβέρνηση.

Ο Μάρτιν Φαν Ριν, ο οποίος άφησε την Πέμπτη τη θέση του ως προσωρινός υπουργός, ζήτησε κάτι από τους φιλάθλους για τη νέα χρονιά.

«Ένας σύλλογος έχει πολλούς κατόχους εισιτηρίων σε μια σεζόν, και ένας άλλος λιγότερους. Τώρα που οι ομάδες μπορούν να παίξουν με το κοινό δίπλα τους, πρέπει ο ένας σύλλογος να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον άλλον» είπε αρχικά ο υπουργός.

Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού του ζήτησε επίσης την «απαγόρευση κραυγής και τραγουδιού» στα γήπεδα! Τι σημαίνει αυτό;

«Όταν πετυχαίνει μια ομάδα ένα γκολ, συχνά ο φίλαθλος πανηγυρίζει πολύ περισσότερο. Αλλά η εξάπλωση του ιού προωθείται με δυνατά λόγια και φωνές. Αυτό είναι πραγματικά ένας παράγοντας. Και σημαίνει ότι ο κανόνας απόστασης είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικός σε ένα γήπεδο απ' ό,τι αλλού. Ταυτόχρονα, ξέρω ότι υπάρχει πολλή δημιουργικότητα» διευκρίνισε.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ολλανδοί αποφάσισαν πως, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, δεν θα ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και δεν δόθηκε πουθενά ο τίτλος.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1000)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Ολλανδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK