06:55 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Τσέλσι θα παίξει στο Μπράιτον το Σάββατο με ορισμένους οπαδούς να έχουν πρόσβαση στις εξέδρες μετά την έγκριση από την κυβέρνηση ως δοκιμαστική εκδήλωση για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα.

Ως γνωστόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγώνες μέχρι στιγμής στην Αγγλία έχουν διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες από τότε που το ποδόσφαιρο επέστρεψε. Το φιλικό της Μπράιτον με την Τσέλσι αποτελεί το ματς ορόσημο για το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού θα είναι το πρώτο στη χώρα που θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Όλα αυτά, έξι μήνες μετά το «λουκέτο» που μπήκε.

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Amex Stadium και 2.500 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Μπράιτον και μέλη του συλλόγου θα έχουν το δικαίωμα να το παρακολουθήσουν από κοντά. Στο πλαίσιο της δοκιμής, δεν θα επιτρέπεται κανένας φίλαθλος της Τσέλσι στο γήπεδο και η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με εισιτήριο που έχει αγοραστεί εκ των προτέρων.

Για να συμμορφωθούν με τα πρωτόκολλα παρακολούθησης και ανίχνευσης, όλοι οι θαυμαστές θα πρέπει να παρουσιάσουν ταυτότητα με φωτογραφία που ταιριάζει με το όνομα στο εισιτήριό τους κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Μάσκα, απόσταση και θερμομέτρηση

Ο αγώνας θα επιτρέψει στην κυβέρνηση και τους συλλόγους να δοκιμάσουν μεθόδους για να διατηρήσουν τους οπαδούς ασφαλείς μέσα στα γήπεδα, καθώς και να εφαρμόσουν διαδικασίες, επιτρέποντας παράλληλα σε μειωμένο αριθμό υποστηρικτών να επιστρέψουν σε επαγγελματικούς αθλητικούς χώρους με όσο το δυνατόν μικρότερο κίνδυνο.

Οι 2.500 θα φοράνε μάσκα, θα έχουν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και θα θερμομετρηθούν πριν την είσοδό τους. Η έναρξη της νέας Premier League είναι στις 12 Σεπτεμβρίου.

Tags:
ποδόσφαιρο, γήπεδο, φίλαθλοι, Premier League, κορονοϊός, Τσέλσι, Μπράιτον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK