16:48 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1218)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ιταλίδα υφυπουργός Υγείας, Σάντρα Ζάμπα, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα της Serie A στα μέσα Οκτωβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι του Μιλάνου.

Επιστροφή του κοινού στο «San Siro» για το ντέρμπι στις 17 Οκτωβρίου μεταξύ Ίντερ και Μίλαν, είναι η πρόβλεψη ή, καλύτερα, η ελπίδα της Σάντρα Ζάμπα. Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας θέλει σε έναν μήνα οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στη γείτονα χώρα να γίνονται με κόσμο.

«Είναι δύσκολο να ξανανοίξουμε τα γήπεδα στις 4 Οκτωβρίου, αλλά με καλό αριθμό κρουσμάτων και αν συμπεριφερθούμε καλά, θα μπορούσαμε να το κάνουμε δύο εβδομάδες αργότερα με το ντέρμπι του Μιλάνου» τόνισε.

Η Serie A ανοίγει αυλαία στις 19 Σεπτεμβρίου, και θα είναι οριστικά χωρίς κόσμο στις εξέδρες, όπως επιβεβαίωσε η υφυπουργός Υγείας, Σάντρα Ζάμπα.

«Η έλευση τόσου κόσμου, ο αναπόφευκτος συνωστισμός, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι ζητήματα μεγάλου ρίσκου. Γι' αυτό λέω ότι τα παιδιά της Ιταλίας έχουν στα χέρια τους τη μοίρα αυτής της χώρας. Αν στα σχολεία τα πάμε καλά, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το άνοιγμα των γηπέδων» πρόσθεσε.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1218)
Tags:
ποδόσφαιρο, Μιλάνο, Ιταλία, κρούσματα, κρούσμα, Serie A, κορονοϊός, Ίντερ, Μίλαν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK