19:44 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1209)
0 01
Βρείτε μας

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό και σχολίασε πώς ήταν κατά την ανάρρωσή του.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μετά τη λευχαιμία ξεπέρασε τον κορονοϊό και τον σύγκρισε με τις χημειοθεραπείες που έκανε, κερδίζοντας άλλον έναν αγώνα.

«Η COVID-19 ήταν σαν να πίνω απλά ένα ποτήρι κρύο νερό»

«Μετά από όσα έζησα από τον Ιούλιο ως τον περασμένο Ιανουάριο, έξι μήνες καθημερινής μάχης με τη λευχαιμία, μέσα και έξω από το νοσοκομείο για τρεις κύκλους χημειοθεραπείας και μια μεταμόσχευση μυελού των οστών, η COVID-19 ήταν σαν να πίνω απλά ένα ποτήρι κρύο νερό. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, οπότε αν δεν είχα κάνει το τεστ, δεν θα είχα καταλάβει κάτι. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο ιός δεν υπάρχει. Όσοι το λένε αυτό αγνοούν την πραγματικότητα και έχουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους νεκρούς» είπε ο Ιταλός κόουτς.

Ο προπονητής της Μπολόνια έχει ένα σπίτι στην Σαρδηνία όπου πηγαίνει τα τελευταία 20 χρόνια και κατηγορήθηκε ότι πήγε εκεί και κόλλησε τον ιό.

«Όταν πήγα στο νησί, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό COVID. Δεν ξέρεις πώς ή πότε θα κολλήσεις ή γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν κολλήσει και κάποιοι όχι. Ήμουν με τη σύζυγό μου και αυτή δεν έχει τίποτα. Ένα από τα παιδιά μου έχει τον ιό, το άλλο όχι. Έχω ξεπεράσει τη λευχαιμία. Ήμουν άρρωστος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι άρρωστος όλη μου τη ζωή. Δεν ήμουν εγώ αυτός που είπε στον κόσμο ότι μπορεί να πάει διακοπές. Ήμουν απλά άτυχος» είπε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1209)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, προπονητής, Μπολόνια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK