01:25 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως ανακοινώθηκε, η Αγγλική Football League θα πραγματοποιηθεί με παρουσία 1.000 θεατών ανά γήπεδο, αλλά σε... πιλοτικά παιχνίδια ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» για τη διοργάνωση «πιλοτικών» αγώνων με την παρουσία έως και 1.000 θεατών ανά γήπεδο, έως το τέλος του μήνα.

Όπως είναι γνωστό, τα γήπεδα στην Αγγλία παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ορισμένοι σύλλογοι στη χώρα έχουν ήδη δώσει φιλικά παιχνίδια με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων, τηρώντας φυσικά τα πρωτόκολλα υγιεινής.

«Η EFL παραμένει σε συζητήσεις με την κυβέρνηση, σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα περιορισμένου αριθμού φιλάθλων (έως 1.000 ανά γήπεδο) σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Η Λίγκα θεωρεί πως τα μέτρα κοινωνικής απόστασης μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στα γήπεδα και όλο αυτό κρίνεται απαραίτητο μέρος της βοήθειας για την προστασία των οικονομικών των συλλόγων, που βρίσκονται υπό καθεστώς τεράστιας πίεσης. Οι πιλοτικοί αγώνες θα είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την ασφαλή είσοδο μεγαλύτερου αριθμού θεατών στα γήπεδα» δήλωσε εκπρόσωπος της Λίγκας.

Την Παρασκευή (18/09) με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα στην Bundesliga με τους οπαδούς να επιστρέφουν μετά την καθολική απαγόρευση που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας.

Tags:
φίλαθλοι, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Αγγλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK