22:52 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1074)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του ζητάει από την Πολιτεία να τον διευκολύνει για τα ταξίδια του στην Ευρωλίγκα, αλλά και τις άλλες ομάδες που θα έρθουν στην Ελλάδα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους πως θέλουν τη βοήθεια της Πολιτείας για τις αποστολές των ομάδων που θα έρχονται στην Ελλάδα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και του Ολυμπιακού.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η επιστολή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ελληνικής ομάδας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία.

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1074)
Tags:
Λευτέρης Αυγενάκης, Αυγενάκης, μπάσκετ, Euroleague, Ευρωλίγκα, κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK