02:49 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1429)
0 0 0
Βρείτε μας

Το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι εναντίον της αγγλικής κυβέρνησης, αφού απαγορεύει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα της Premier League και αφήνει στις συναυλίες.

Η Premier League είναι εναντίον της αγγλικής κυβέρνησης, αφού ο διευθύνων σύμβουλος του πρωταθλήματος, Ρίτσαρντ Μάστερς, ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει να απαγορεύει την πρόσβαση των οπαδών στα γήπεδα.

Ο παράγοντας του αγγλικού ποδοσφαίρου ισχυρίζεται πως πρέπει να μεγαλύτερη δικαιοσύνη, αφού το ποδόσφαιρο στη Βρετανία εξακολουθεί να παίζεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι θεατές στην Premier League ήταν να επιστρέψουν τον Οκτώβριο, αλλά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων αυτό δεν θα γίνει άμεσα εφικτό. Ο Μάστερς είπε στους Times ότι θέλει την επιστροφή του κοινού σε συναυλίες, αλλά είπε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν και στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

«Αρχίζουμε να βλέπουμε την επιστροφή των θεατών που πληρώνουν σε ορισμένα γεγονότα και πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο θα πρέπει να επιτραπεί να κάνει το ίδιο. Γιατί στις συναυλίες έχει κόσμο και στα γήπεδα όχι; Οι ομάδες της Premier αντιμετωπίζουν μια σειρά από δύσκολες προκλήσεις. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τη φωνή του, χρειαζόμαστε τους οπαδούς να επιστρέψουν στα στάδια για να δώσουν αυτό το συστατικό που λείπει» κατέληξε.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1429)
Tags:
Μπόρις Τζόνσον, Κυβέρνηση, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Premier League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK