02:57 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι θέτει εκτός κόμματος τον δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, μετά την υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αντισημιτικά σχόλια.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπόσος κατά τη διάρκεια διαγγέλματος μέσω βίντεο.

Συνέχισε, μάλιστα, την επίθεση κατηγορώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι μπορεί «να λέει ό,τι θέλει», «να βρίζει όποιον θέλει».

«Μπορεί να τα λέει όλα αυτά γιατί φοράει το καπελάκι», πρόσθεσε ο κ. Καμπόσος αναφερόμενος στο εβραϊκό κιπά, σε ένα ακόμη αντισημιτικό σχόλιο.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στα παραπάνω λεγόμενα του δημάρχου ήρθε σύντομα, ανακοινώνοντας πως με εντολή του κ. Μητσοτάκη ο κ. Καμπόσος τέθηκε εκτός κόμματος.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Καμπόσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK