02:42 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο στη Νέα Δημοκρατία» λέει ο κ. Μητσοτάκης για τη διαγραφή του δημάρχου Άργους, Δημήτρη Καμπόσου. «Δεν έχω διαπράξει έγκλημα» απαντά ο ίδιος.

Στα κοινωνικά δίκτυα δόθηκε η συνέχεια στην υπόθεση της διαγραφής του δημάρχου Άργους, Δημήτρη Καμπόσου, από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τη σημερινή επίθεση του δημάρχου κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αντισημιτικά σχόλια.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ για τη διαγραφή Καμπόσου με εντολή Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης έγραψε στο Twitter ότι η απόφαση πάρθηκε για «τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» του δημάρχου. «Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

​«Η απόφαση με λυπεί», αλλά «δεν έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», απάντησε ο Δημήτρης Καμπόσος, με μήνυμά του στο Facebook.

Ο ίδιος επιμένει στα όσα είπε κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σημειώνοντας ότι δε συμφωνεί «με όσα λέει και πράττει». «Απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους», τονίζει, επικαλούμενος τη δημοκρατία και την ελευθερία λόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της ΝΔ για τη διαγραφή του δημάρχου ήρθε μετά τα σχόλια του τελευταίου σε διάγγελμα μέσω βίντεο, όπου ανέφερε ότι ο κ. Μπουτάρης λέει ό,τι θέλει επειδή «είναι αρεστός των Εβραίων» και «φοράει το καπελάκι», εννοώντας το εβραϊκό κιπά.

Σχετικά:

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον δήμαρχο Άργους από τη ΝΔ
Tags:
Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Καμπόσος, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK