11:46 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στόχος της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από την προώθηση του νέου θεσμικού πλαισίου που η κυβέρνηση ευελπιστεί να προσελκύσει στη χώρα κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Στην «πρωτεύουσα» της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, το Λος Άντζελες βρέθηκε ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Στόχος της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από την προώθηση του νέου θεσμικού πλαισίου που η κυβέρνηση ευελπιστεί να προσελκύσει στη χώρα κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του επισκέφθηκε τα γραφεία σημαντικών εταιρειών παραγωγής στον τομέα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Επιπλέον, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Motion Picture Association of America (MPAA) στην κατοικία του Γρηγόρη Καραχάλιου, Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Λος Άντζελες, ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά σε επιλεγμένα υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής Οπτικοακουστικής βιομηχανίας το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Η επίσκεψη του γενικού Γραμματέα διήρκεσε από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του επισκέφτηκε σειρά εταιρειών παραγωγής. Μάλιστα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Λος Άντζελες Γρηγόρη Καραχάλιου με τη συνδρομή της Motion Picture Association of America (MPAA), ο κ. Κρέτσος παρουσίασε αναλυτικά το νέο θεσμικό πλαίσιο σε υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που δραστηριοπιούνται στον χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρα στα εγκαίνια του 12ου ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Egyptian Theater.

Tags:
Λευτέρης Κρέτσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK