03:04 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Χρειάστηκε, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έντονους τόνους κινήθηκε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της ΝΔ να διαγράψει από μέλος της τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσου για δηλώσεις του, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθυστέρηση 20 ημερών.

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση —η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική. 

Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά:

Στα social media η συνέχεια στην υπόθεση διαγραφής Καμπόσου
Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Καμπόσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK