20:21 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Ο Γιώργος Παπανδρέου

Παπανδρέου: Ο Σαμαράς να αφήσει τον Ανδρέα σε όσους τον αγάπησαν

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό (85)
0 0 0

Χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον κ. Σαμαρά και ζητεί να «αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν - δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του».

Επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για το Σκοπιανό, στην οποία να αναφέρεται και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε σχετική ανακοίνωση, καλεί τον κ. Σαμαρά να «μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα».

Χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον κ. Σαμαρά και ζητεί να «αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν — δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του».

Αναφορικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου τονίζεται ότι διάβαζε το διεθνές γίγνεσθαι όσο λίγοι. Γίνεται αναφορά στην Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, «που οδήγησε στην επιδίωξη ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και αποτέλεσε πυξίδα για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης του 2003».

Διατηρώντας υψηλούς τους τόνους της κριτικής σχολιάζει ότι πρόκειται για πολιτικές κινήσεις που δεν μπορεί να αναλύσει ο κ. Σαμαράς — στερείται των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων.

Θέμα:
Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό (85)
Tags:
Σκοπιανό, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Παπανδρέου, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK