11:30 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ Γιάννη Ραγκούση και Κινήματος Αλλαγής με τον πρώην υπουργό να χαρακτηρίζει αντιδημοκρατική την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για τη γραμμή στο Σκοπιανό, τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ να απαντά ότι συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Ραγκούση να ανταπαντά μέσω Twitter.

Αντιδημοκρατική και σοκαριστική χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης την απόφαση της Φώφης Γεννηματά σε σχέση με το Σκοπιανό και την κατάργηση όπως είπε το πολιτικού συμβουλίου που διαφώνησε με την απόφασή της. «Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει ο Παύλος Χρηστίδης, «αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη» ανταπαντά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ότι κατάργησε το εξαμελές πολιτικό συμβούλιο μόλις αυτό διαφώνησε μαζί της και υπενθύμισε ότι δεν έχει λάβει λευκή επιταγή καθώς στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ήταν η μεγαλύτερη μειοψηφία και όχι η πλειοψηφία.

Επέρριψε ευθύνες και στη Φ. Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφαση να μην υπάρξουν από την αρχή εκλεγμένα όργανα στο ΚΙΝΑΛ και χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στο κίνημα πρωτοφανή.

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη που τον κατηγόρησε ότι συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το Κίνημα δεν ασχολείται εδώ και καιρό μαζί του.

Ο κ. Ραγκούσης επανήλθε με ανάρτησή του στο Twitter και απευθυνόμενος στην κ. Γεννηματά προσφωνώντας την «αγαπητή Φώφη» και παρακαλώντας την να κατανοήσει ότι «δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη».

Tags:
Σκοπιανό, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, Γιάννης Ραγκούσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK