11:48 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έντονη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Κρέτσου όταν πληροφορήθηκε ότι κανάλι της Αργεντινής έκανε γυρίσματα στον Παρθενώνα χωρίς άδεια από το ΚΑΣ. «Άλλο ο Παρθενώνας κι άλλο η Μύκονος».

Την οργισμένη αντίδραση του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, προκάλεσε γύρισμα καναλιού της Αργεντινής στον Παρθενώνα, χωρίς να έχει λάβει άδεια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ).

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι άλλο πράγμα ο Παρθενώνας κι άλλο η Μύκονος», δήλωσε ο κ. Κρέτσος μιλώντας στον ANT1 για τα γυρίσματα στην Ακρόπολη, ενώ χαρακτήρισε «γελοία» τα πλάνα με τους παρουσιαστές στον ιερό βράχο.

Μεταξύ άλλων, οι παρουσιαστές από την Αργεντινή φαίνονται να πέφτουν στο έδαφος και να φιλούν το χώμα!

Σύμφωνα με τον κ. Κρέτσο, το ΚΑΣ είχε αρνηθεί να χορηγήσει άδεια στο κανάλι, κάτι που όπως φαίνεται οι παρουσιαστές αγνόησαν.

Σχολιάζοντας τον χρόνο που απαιτούνταν για τη δημοσίευση της απόφασης του ΚΑΣ, ο κ. Κρέτσος τόνισε ότι πρέπει η διαδικασία να γίνεται πιο γρήγορα και με διαφάνεια.

«Το υπ. Πολιτισμού πρέπει να διερευνήσει μέχρι τέλους αυτή την υπόθεση», σημείωσε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και υπογράμμισε ότι καθώς η χώρα μπαίνει στη διαδικασία προσέλκυσης κινηματογραφικών παραγωγών, πρέπει να αποφευχθεί να δημιουργηθεί εντύπωση ότι «είμαστε ξέφραγο αμπέλι».

Tags:
Ακρόπολη, Παρθενώνας, Λευτέρης Κρέτσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK