Υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο θα παραμείνει για άλλες 15 ημέρες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε εισαχθεί στις 5 Ιουλίου στο 251 ΓΝΑ για ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου θα πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες, όπως ήταν η εισήγηση των θεραπόντων ιατρών.
Την εισήγηση έκανε δεκτή το αρμόδιο ιατρικό συμβούλιο σε σύσκεψη το βράδυ της Κυριακής, με τη συμμετοχή ιατρών όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων.
Για το διάστημα αυτό, τα καθήκοντα θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνο Φλώρος.
Ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση έστειλε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με μήνυμά του στο Twitter.
Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 9 Ιουλίου 2018
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)